Dutch   |   English

Färögatan 33
164 40 Kista
Sweden

Last Vacancies

09-01-2020 Oosterhout Full-time HBO

Welcome to !#CUSTOMER_NAME#!

Cloetta

Färögatan 33, Kista, Sweden, 164 40

Storingsmonteur 5 ploegen

Vacancy information

Work area

North Brabant
Roosendaal Spoorstraat

Contract

Full-time

Level of education

MBO/HBO

Salary

Branches

Functioncategory

Manufacturing

Options

Apply
Print
Share |

At the moment we are looking for a:

Storingsmonteur 5 ploegen

From21-11-2019 LocationRoosendaal Spoorstraat HoursFull-time EducationMBO/HBO

Wie zijn wij?

Bij Cloetta Holland BV werk je voor ijzersterke merken als Sportlife, Red Band, Venco, Xylifresh en KING. Je opereert in een FMCG branche dat continu aan verandering onderhevig is. Samen met je collega’s werk je met Passion, Pride, Focus en Teamplay om de doelstellingen te behalen!

In deze functie ga je werken op onze productielocatie in Roosendaal. In Roosendaal werken zo'n 180 medewerkers op diverse afdelingen, variërend van productie en kwaliteitsdienst tot planning. Dankzij de samenwerking tussen al deze afdelingen in ons bedrijf wordt er door Cloetta jaarlijks zo'n 16 miljoen kilo aan snoep geproduceerd en verpakt.

Taken en verantwoordelijkheden

Je maakt deel uit van de afdeling Technische dienst en loopt in ploegendienst. Je bent in staat in teamverband te werken aan de goede staat van onze machines en –installaties, waarbij de veiligheid, de kwaliteit en de kwantiteit conform de gestelde eisen zijn. De te onderhouden machines en installaties omvatten mechanische-, pneumatische-, elektrische- en besturingstechnische componenten. Waarbij de nadruk ligt op het wektuigbouwkundige vlak. Hierbij dient er soms snel geschakeld te worden om een storing op te lossen, maar ook de langere termijn niet uit het oog mag worden verloren. Je verricht voornamelijk Storingswerkzaamheden, maar zorgt ook voor revisies en andere onderhoudstaken aan de installaties en machines, doet verbeteringsvoorstellen, heb eventueel ervaring met LEAN en levert een bijdrage aan de verdere professionalisering van de afdeling.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste en zelfstandige collega die zich herkent in onderstaande kenmerken;  

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau richting Werktuigbouwkunde, aangevuld met voldoende kennis van elekrto- en besturingstechniek.
  • Je beschikt over relevante werkervaring, ervaring in de levensmiddelenindustrie is een pré.
  • Je bent een communicatieve, zelfstandige en flexibele teamspeler die van aanpakken weet.
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je kunt tegen tijdsdruk.
  • Je hebt geen bezwaar tegen het eventueel werken in een vijf ploegendienst en bent bereid tot maximaal 5 keer per jaar mee te lopen in het consignatiedienstschema.

Interesse in de functie? Solliciteer dan direct! We nemen je sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling.

   
Share vacancy    
09-01-2020 Oosterhout Full-time HBO