Dutch   |   English

Färögatan 33
164 40 Kista
Sweden

Last Vacancies

09-01-2020 Oosterhout Full-time HBO

Welcome to !#CUSTOMER_NAME#!

Cloetta

Färögatan 33, Kista, Sweden, 164 40

Project Engineer

Vacancy information

Work area

Roosendaal Spoorstraat

Contract

Full-time

Level of education

HBO/WO

Salary

Branches

Industry / Technology

Options

Apply
Print
Share |

At the moment we are looking for a:

Project Engineer

From17-10-2019 LocationRoosendaal Spoorstraat HoursFull-time EducationHBO/WO

Wie zoeken wij voor onze organisatie

Jij bent degene die zich bezighoudt met product- en procesverbetering.  En levert een bijdrage aan de technische betrouwbaarheid en samenhang van de installaties en systemen. Dit doe je op basis van specifieke kennis die je vergaart over de technische installatie op onze productielocatie. Je beheert de investeringen op korte en lange termijn van de productie-installaties met betrekking tot integratie-/ vervangingsinvesteringen, gebouwen, faciliteiten, QESH, strategische investeringen, innovatie, investeringen in nieuwe producten. De Project Engineer die wij zoeken is iemand die goed overzicht kan houden, nauwgezet is en goed kan samenwerken. Belangrijk vinden wij dat je in staat bent op te treden als projectleider bij projecten van omvangrijke grote, maar ook kleinere projecten. Dit betreffen projecten op het gebied van zowel WTB als elektra/besturing als civiel vlak. Je houdt het overzicht van alle investeringsvoorstellen en zorgt samen met de Technical Manager voor een meerjarenplan m.b.t. tot investeringen.

Jij bent iemand die gemakkelijk communiceert (zowel in het Nederlands als Engels), punctueel, flexibel en proactief is. Belangrijk vinden wij dat je goed kunt samenwerken en anderen kunt adviseren en motiveren. Daarbij is het belangrijk om overzicht te houden, dat je gestructureerd kan werken en zaken echt aanpakt. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving en ziet verandering als een kans.

Wij zoeken iemand die beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau met een opleiding richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbare richting. 3 tot 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de FMCG is een pré. Daarnaast is een goede basiskennis van het leiden van projecten met daarbij de financiële kant erg belangrijk.

Herken jij je in deze omschrijving dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Taken en verantwoordelijkheden behorende bij de functie

Je draagt bij aan de ontwikkeling van het masterplan van de productie-installatie. Taken die hierbij horen zijn het volgende:

  • Ontwerp van een meerjarig technisch plan op basis van de behoeften en vereisten van de productie-installatie.
  • Ontwerp een technisch jaarplan.
  • Opzetten en uitvoeren van haalbaarheidsstudies.
  • Investeringsvoorstellen beheren, afstemmen op de strategische visie en betrokkenheid creëren.
  • Leiden en opvolgen van de projectimplementatie.
  • Continu beheren van het budget.
  • Update en beheer kern kennistekeningen en het overhandigen andere kerndocumenten zoals handleidingen.
  • Projecten worden uitgevoerd volgens de standaard EM methode
  • Bijstaan van de plant op het gebied van technische kennis

Wie is Cloetta?

Cloetta is leidend zoetwarenfabrikant in Europa en onze producten worden over meer dan 50 markten wereldwijd verkocht. Cloetta Holland BV  locatie Roosendaal, van oudsher beter bekend als de Red Band, is producent van voornamelijk drop en winegum van de merken Red Band en Venco. In Roosendaal werken zo’n 130 medewerkers op diverse afdelingen, variërend van productie en kwaliteit tot planning. Er wordt jaarlijks zo’n 16 miljoen kilo aan snoep geproduceerd en verpakt

Op de locatie wordt volgens de Continous Improvement filosofie gewerkt en daarmee maken eerste lijns- en preventief onderhoud, verbeterprojecten, orde en netheid op de werkplek en opleiding een zeer belangrijk deel van het werk uit. Cloetta wil dit mede realiseren door alle medewerkers bij alle aspecten van hun werk te betrekken en door de medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid te laten nemen en zoveel mogelijk, middelen en mogelijkheden te geven hun werk en resultaat als team continu te verbeteren. Er wordt gewerkt conform de BRC & GMP  standaarden op het hoogste niveau
   
Share vacancy    
09-01-2020 Oosterhout Full-time HBO