Dutch   |   English

Färögatan 33
164 40 Kista
Sweden

Last Vacancies

09-01-2020 Oosterhout Full-time HBO

Welcome to !#CUSTOMER_NAME#!

Cloetta

Färögatan 33, Kista, Sweden, 164 40

Stage Technische dienst

Vacancy information

Work area

North Brabant
Roosendaal Spoorstraat

Contract

Level of education

MBO/HBO

Salary

Branches

Industry / Technology

Options

Apply
Print
Share |

At the moment we are looking for a:

Stage Technische dienst

From17-10-2019 LocationRoosendaal Spoorstraat Hoursna EducationMBO/HBO

Wij zoeken jou!

Op zoek naar een toffe (afstudeer)stage in een snoepfabriek? Dan zit je hier goed! Cloetta Holland BV Roosendaal Spoorstraat is producent van onder andere drop en winegums van de merken Venco en Redband. Als leidend zoetwarenbedrijf in Europa, zetten wij iedere dag met zo’n 140 medewerkers weer alles op alles om de lekkerste snoepjes te produceren en te verpakken. Nieuw talent is altijd welkom en daarom zijn wij op zoek naar een stagiair(e) op onze afdeling Technische Dienst.

 

Join our team

Tijdens deze stage maak je deel uit van de afdeling Technische dienst. Je bent in staat in teamverband te werken aan de goede staat van onze machines en –installaties, waarbij de veiligheid, de kwaliteit en de kwantiteit conform de gestelde eisen zijn. De te onderhouden machines en installaties omvatten mechanische-, pneumatische-, elektrische- en besturingstechnische componenten. Waarbij de nadruk ligt op het wektuigbouwkundige vlak. Hierbij dient er soms snel geschakeld te worden om een storing op te lossen, maar ook de langere termijn niet uit het oog mag worden verloren. Tijdens de stage zal je hierbij ondersteunen. 

 

Zo kan je werkdag eruitzien

Op de afdeling lopen verschillende projecten waar je als stagiair(e) aan kan deelnemen en kunnen je werkzaamheden erg variëren.

 

Zo ben je de ene dag bezig met het uitzoeken van onderhoudsregels en machinetekeningen en de dag erna ga je aan de gang met het uitzoeken van specifieke onderdelen en of deze op een duidelijke manieren staan weergegeven in de tekeningen. Kan het voor jouw gevoel beter? Prima, aan de slag met een verbetertraject. Na wat sparren met je collega’s kom je tot een efficiënte oplossing waar iedereen vervolgens mee aan de slag kan. Weer een klus geklaard, op naar de volgende!

 

 

Wat kan jij?

Je bent een enthousiaste student die goed kan samenwerken, maar ook goed zelfstandig kan werken. Je bent niet vies van aanpakken, hebt oog voor detail en beschikt over een proactieve houding. Je volgt een relevante mbo- of hbo-opleiding op het gebied van techniek (bijv. Werktuigbouwkunde, Mechatronica). Je bent beschikbaar vanaf januari 2020 voor minimaal 20 weken en minimaal 24 uur per week.

 

Wat bieden wij?

We bieden je een prima stagevergoeding aan, maar dat is niet alles! Je krijgt namelijk de kans om jezelf te ontwikkelen in een leuke, informele (en lekkere) organisatie, met behulpzame collega’s, waar ruimte is voor eigen inbreng. Zie je dit wel zitten? Solliciteer dan direct en wie weet tot snel.

   
Share vacancy    
09-01-2020 Oosterhout Full-time HBO