Dutch   |   English

Färögatan 33
164 40 Kista
Sweden

Last Vacancies

03-12-2018 Brøndby na na
26-11-2018 Oosterhout na HBO

About Us

Welcome to !#CUSTOMER_NAME#!

Google streetview main company

Cloetta

Färögatan 33, Kista, Sweden, 164 40

Financieel Medewerker

Vacancy information

Work area

North Brabant
Oosterhout, the Netherlands

Contract

Full-time and part-time

Level of education

MBO

Salary

Branches

Other

Functioncategory

Finance

Options

Apply
Print
Forward
Share |

At the moment we are looking for a:

Financieel Medewerker

From06-11-2018 LocationOosterhout, the Netherlands HoursFull-time and part-time EducationMBO

Heb jij altijd al willen werken voor merken zoals Red Band, Venco, Sportlife en KING?!

 

 

Wie zijn we?

Cloetta is als familiebedrijf opgericht in 1862 en is nu een toonaangevend zoetwaren bedrijf in de Scandinavische regio, Finland en Nederland. We produceren zoetwaren, chocolade producten, pastilles en kauwgom. In totaal worden onze producten verkocht in meer dan 50 markten wereldwijd!
We bezitten een aantal van de sterkste merken, bijvoorbeeld Red Band, Venco, Sportlife, KING, Lonka en The Jelly Bean Factory.

 

Hoe is het om bij ons te werken?

Bij Cloetta werken we met Focus, Teamplay, Passie, en Trots. Onze populaire en geliefde producten zouden niet op de markt zijn zonder de mensen die bij ons werken! We zijn ambitieus, geven je ruimte en vrijheid bij het uitvoeren van je werk, pakken problemen aan met onze "will do” houding, steunen elkaar graag en hebben vooral veel plezier in ons werk!

Start je bij ons? Dan kom je te werken in een dynamisch FMCG bedrijf, voortdurend in beweging, en continu op zoek naar mogelijkheden voor groei. We voegen regelmatig producten toe aan ons productportfolio, maar willen jou ook graag helpen bij je verlangen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Niet alleen zijn we erg trots op ons bedrijf en haar merken, we hopen dat jij ook trots wordt op de bijdrage die jij levert!

 

Waar draag je aan bij?

Je maakt deel uit van het Shared Service Center in Oosterhout voor Cloetta Midden-Europa. Binnen dit team verzorgen we de administratie voor de Cloetta entiteiten Holland, België, UK en Duitsland. Het team wordt aangestuurd door een Manager Finance & Accounting en bestaat uit Financial Accountants, Assistent Financial Accountants en een team Financial Support, waarvan jij er dus één zult zijn.

 

Taken en verantwoordelijkheden voor diverse Cloetta entiteiten

 • Verzorgen en bewaken van de crediteuren -en debiteurenadministratie.

 • Zorgdragen voor tijdige betalingen aan leveranciers.

 • Binnenhalen en boeken van bankgegevens.

 • Ondersteunen in de maand-/ kwartaalafsluitingen.

 • Het bijhouden, signaleren en doorvoeren van mogelijke verbeteringen binnen de afdeling.

 

Je werkdag kan er als volgt uitzien:

Jij kiest hoe laat je begint, deze dag is dat vroeg. Je collega is al aanwezig, en je begint met een kopje koffie. Vervolgens open je de mailbox Crediteuren en verwerk je de facturen en eventuele vragen van leveranciers over betalingen. Als je hier bijna klaar mee bent staat een collega van Marketing aan je bureau. Zij heeft problemen met de verwerking van een factuur in het systeem. Je helpt haar en geeft nog een extra tip mee zodat ze de volgende keer tijd kan besparen bij de verwerking van facturen. Je beantwoord enkele laatste emails voordat je start met het klaarzetten van de wekelijkse betalingen voor diverse entiteiten. Even nog wat handtekeningen vangen van tekengerechtigde voor je samen met je collega’s gaat eten in het Cloetta Café. Samen lopen we een blokje om voor een frisse neus.

Na de lunch start je fris, met een belrondje naar debiteuren. Tussendoor word je aangesproken door een collega van Customer Service om een order hold te beoordelen, zodat hij verder kan met het verwerken van de klantorders. Je doet dat gelijk even voor hem. Als alle achterstallige debiteuren zijn gebeld vind je het tijd om je benen te strekken en verstel je je bureau in een sta-bureau om vervolgens de binnengekomen facturen te registeren. Dit heb je precies zo gepland dat het register voor je naar huis gaat leeg is en je met een gerust gevoel je computer kunt afsluiten.

 

Wie ben jij?

Start je bij ons? Dan kom je te werken in een dynamische omgeving, welke voortdurend in beweging is en continu opzoek naar mogelijkheden voor groei. Niet alleen zijn we erg trots op ons bedrijf en haar merken, we hopen dat jij ook zo trots wordt in de bijdrage die jij levert!

Wij zoeken hier voor een enthousiaste en gemotiveerde nieuwe collega die beschikt over de volgende eigenschappen;

 • Maximaal 5 jaar werkervaring.

 • Opleiding op MBO/HBO niveau.

 • Attent op administratieve afwijkingen en bijzonderheden.

 • Kennis van Microsoft Office, voornamelijk Excel en ERP-systeem.

 • Vasthoudend/ stevige persoonlijkheid.

 • Goede communicatieve vaardigheden.

 • Affiniteit met automatisering.

 • Sociaal vaardig, zelfbewust, zelfstandig, pro-actief, analytisch, stressbestendig.

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 • Op zoek naar een baan van 32uur -36 uur

   

  Heb je interesse? Leuk! Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet.

     
Share vacancy    
03-12-2018 Brøndby na na
26-11-2018 Oosterhout na HBO